Search

Достапно по нарачка

🐑 Premium 100% Climate Волнена Перница

Високо квалитетната Premium Climante Волнена перница е произведена за да ви даде искуство кое го посакувате.
За разлика од класичната волнена перница Premium Climate волнената перница има систем кој овозможува по добра климатизација на внатрешноста на перницата.
Полнежот од 100% мерино волна не губи волумен и не колабира.
Подеднакво се шири во вашата перница.
Навлаката за перница е со патент и лесно се мие.
Волната е природен материјал кој овозможува циркулација на воздухот, ја апсорбира влагата и ја балансира температурата.

⭐⭐⭐⭐⭐

☑ 100% Волнен полнеж
☑ 100% Волнена навлака
☑ 100% Природен производ
☑ 1,1 кг. полнеж
☑ Димензии 45х65x5cm
☑ Премиум квалитет, изглед
☑ Производот не е третиран со хемикалии и истиот има OekoTex сертификат

1,850 ден

Понекогаш постојат разлики во нијансите помеѓу дигиталниот екран и вистинските тонови на печатената ткаенина.

Back to Top

Михајло Црвенковски

Typically replies within an hour

I will be back soon

Здраво 👋
Како можеме да ви помогнеме?
WhatsApp