100% Памучен сатен

Cotton Satin или Cotton Sateen или Памучен Сатен е мошне популарен тип на памучен материјал кој најчесто се употребува за изработка на постелнини. Плетен од сто процентно турско предиво има структура на 74-120 нишки на цм2 и поради високиот број на нишки самиот материјал станува помек, квалитетот е подобар и истиот дава блескав изглед. Се разбира дека со таквата структура, пропустливоста на воздух е на високо ниво што спречува потење. Голема предност на Сатен памучните постелнини, за разлика од памучните постелнини е тоа што во летниот период даваат чувство на свежина и нема потреба да се пеглаат.

Прикажувам 1–16 од 53 резултати

 • Количина
  Во кошница

  100% Памучна Сатен постелнина – Pansy Beige

  3,490ден
 • Количина
  Во кошница

  100% Памучна Сатен постелнина – Botanica v1 Green

  4,290ден
 • Количина
  Во кошница

  100% Памучна Сатен постелнина – Libby Green

  3,490ден
 • Количина
  Во кошница

  100% Памучна Сатен постелнина – Clorasa Mint

  3,490ден
 • Количина
  Во кошница

  Eleet 100% Памучна Сатен постелнина – Melinda Pink

  5,890ден
 • Количина
  Во кошница

  Eleet 100% Памучна Сатен постелнина – Teresa Beige

  5,890ден
 • Количина
  Во кошница

  Eleet 100% Памучна Сатен постелнина – Sandero Khaki

  5,890ден
 • Количина
  Во кошница

  Eleet 100% Памучна Сатен постелнина – Stilla Blue

  5,890ден
 • Количина
  Во кошница

  Eleet 100% Памучна Сатен постелнина – Gules Red

  5,890ден
 • Количина
  Во кошница

  Eleet 100% Памучна Сатен постелнина – Beatrix Beige

  5,890ден
 • Количина
  Во кошница

  Eleet 100% Памучна Сатен постелнина – Layana Pink

  5,890ден
 • Количина
  Во кошница

  Eleet 100% Памучна Сатен постелнина – Vanko Mint

  5,890ден
 • Количина
  Во кошница

  100% Polyester Jacquard Прекривач Carita Anthracite

  4,290ден
 • Количина
  Во кошница

  100% Памучна Сатен постелнина – Glory Blue

  3,490ден
 • Количина
  Во кошница

  100% Памучна Сатен постелнина – Amentes Gray

  3,990ден
 • Количина
  Во кошница

  100% Памучна Сатен постелнина – Coco Mercan

  3,990ден