Наддушеци

Наддушеците се декоративни влакна кои што се ставаат врз основната влакна на креветот. Тие се направени за да ја подобрат визуелната атмосфера на спалната соба и да додадат удобност и поддршка за главата и грбот. Наддушеците се достапни во различни бои, дизајни и материјали, и може лесно да се менуваат за да се креира нов изглед и чувство во собата.

Се прикажуваат сите 8 резултати

 • Попуст!
  Количина
  Во кошница

  (Hobby) 100% ПАМУЧНИ Fitted POPLIN чаршави со навлаки за перници – Сива

  1,190ден
 • Попуст!
  Количина
  Во кошница

  100% ПАМУЧНИ Fitted чаршави 90/100*200 Сива

  390ден
 • Попуст!
  Количина
  Во кошница

  100% ПАМУЧНИ Fitted чаршави 90/100*200 Розева

  390ден
 • Попуст!
  Количина
  Во кошница

  100% ПАМУЧНИ Fitted чаршави 90/100*200 Небесно плава

  390ден
 • Попуст!
  Количина
  Во кошница

  100% ПАМУЧНИ Fitted чаршави 90/100*200 Виолетова

  390ден
 • Попуст!
  Clear
  Количина

  Premium Fitted Волнен Заштитник

  1,990ден3,390ден
  Clear
  Количина
 • Попуст!
  Clear
  Количина

  Premium Fitted Бамбус Заштитник

  1,990ден3,290ден
  Clear
  Количина
 • Попуст!
  Clear
  Количина

  Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm

  2,990ден5,290ден
  Clear
  Количина