Јоргани со пердуви

Јорганите со гускини пердуви се најквалитетните јоргани на пазарот, идеални за здрав и комфорен сон. Гуските пердуви се меки, лесни и пријатни на допир, а во исто време и дишечки, што значи дека јорганот го регулира топлината и влажноста, додека спиете. Овие јоргани се идеални за зимски периоди, топли и меки, со способност да се адаптираат на обликот на вашето тело, што дава потребната поддршка за добар сон.

Прикажан е еден резултат

 • Попуст!
  Clear
  Количина

  Liam – Јорган со гускини пердуви

  3,300ден
  Clear
  Количина