Бамбус јоргани

Бамбус јорганите се изработени од еколошки пријатен материјал, што ги прави одличен избор за здрав и комфорен сон. Бамбусот природно регулира топлината и влажноста, што значи дека овие јоргани ќе ви дадат пријатна околина за сон во секое време на годината. Бамбус јорганите се еколошки пријатни, квалитетни и создаваат пријатна околина за сон, што ги прави одличен избор за секој кревет.

Прикажан е еден резултат

 • Попуст!
  Clear
  Количина

  Premium Bamboo јорган

  3,090ден3,790ден
  Clear
  Количина