Перници со пердуви

Перниците со гускини пердуви се изработени се од висококвалитетни гускини пердуви, кои се меки и способни да се адаптираат на обликот на вашата глава и врат. Овие перници се идеални за здрав сон и поддршка за целосно опуштање на вашето тело.

Се прикажуваат сите 2 резултати

 • Попуст!
  Clear
  Количина

  Ella v2 – Перница со гускини пердуви

  2
  2,250ден4,000ден
  Продадени 189/321
  Clear
  Количина
 • Попуст!
  Clear
  Количина

  Ella – Перница со гускини пердуви

  2
  1,500ден
  Продадени 2582/2953
  Clear
  Количина