Бамбус перници

Бамбус перниците се изработени од еколошки пријатен материјал и се еден од најпопуларните избори за перници на пазарот. Бамбусот природно е дишечки материјал, што значи дека ги регулира топлината и влажноста, што го прави идеален за здрав сон. Овие перници се меки и удобни, со способност да се адаптираат на обликот на вашата глава и врат, што дава потребната поддршка за добар сон. Поради својата еколошка пријатност и квалитет, бамбус перниците се еден од најдобрите избори за здрав сон.

Се прикажуваат сите 4 резултати

 • Попуст!
  Clear
  Количина

  Classic Bamboo Перница

  1,590ден
  Продадени 68/168
  Clear
  Количина
 • Попуст!
  Clear
  Количина

  Basic Bamboo Перница

  1,390ден
  Продадени 53/151
  Clear
  Количина
 • Попуст!
  Clear
  Количина

  Premium Climate Bamboo Перница

  1,890ден
  Продадени 179/272
  Clear
  Количина
 • Попуст!
  Clear
  Количина

  Premium Bamboo Перница

  1,500ден
  Clear
  Количина