Поддршка на корисници

За било какви информации и прашања во врска со реализацијата на интернет продажба може да се јавите на телефонот 075 62 69 62 кој е достапен секој работен ден во периодот од 08 часот до 16 часот.

Call Now ButtonНарачај преку телефон