Поддршка на корисници

За било какви информации и прашања во врска со реализацијата на интернет продажба може да се јавите на телефонот 075 62 69 62 кој е достапен секој работен ден во периодот од 08 часот до 16 часот.

Вашата кошничка

Cart is Empty
Updating Cart!
Messenger messenger
WhatsApp whatsapp
Instagram instagram
Јави се phone
Viber viber
chat Контакт