Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay

Search

Душек е подлога на која едно или повеќе лица можат да лежат или спијат. Обично има внатрешен дел од извиткани пружини или различни форми на сунгер покриен со пена или друг материјал за амортизација, а потоа сето тоа затворено со ткаенина.

Ndaj sipas

Memo Наддушек

Nga: 36
  • MKD: 2,199ден - 3,399ден
(0 Reviews)
Nga: 36
  • MKD: 2,199ден - 3,399ден
Back to Top