Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay

Search

НА ЗАЛИХА

Сет од 4 крпи за кујна – Тиволи

▪ Димензија: 50х70цм.
▪ Цена: 264ден
▪ Состав: 100% Памук

264 ден

Понекогаш постојат разлики во нијансите помеѓу дигиталниот екран и вистинските тонови на печатената ткаенина.

Најпродавани

100% Памучно Пике/Прекривач - Тиволи

990 ден

Тиволи - 100% памучна крпи/пешкири за плажа

590 ден
Back to Top

Михајло Црвенковски

Typically replies within an hour

I will be back soon

Здраво 👋
Како можеме да ви помогнеме?
WhatsApp