Search

НА ЗАЛИХА

Premium Velvet Анти-Стрес перница

Благодарение на карбон жици Анти-стрес ткаенината го апсорбира статичкиот електрицитет акумулиран во телото во текот на денот за време на спиењето.

⭐⭐⭐⭐⭐

Карактеристика на производот:
Ткаенина: 98% микрофибер, 2% јаглеродни влакна
Полнење: 100% микрогел.
Упатство за перење: 100% памучната ткаенина може да се пере на 40 степени.
Димензија: 45х65х5

⭐⭐⭐⭐⭐

☑ Белење не е препорачливо.
☑ Сушењето во машина не е препорачливо.
☑ Пеглање не е препорачливо.
☑ Хемиско чистење не е препорачливо.

1,290 ден

Понекогаш постојат разлики во нијансите помеѓу дигиталниот екран и вистинските тонови на печатената ткаенина.

Back to Top

Михајло Црвенковски

Typically replies within an hour

I will be back soon

Здраво 👋
Како можеме да ви помогнеме?
WhatsApp