Search

НА ЗАЛИХА

Premium Прочистена 100% памучна перница

Premium Прочистена 100% памучна перница се препорачува за лица од тинеџерска возраст. Производот не предизвкува иритации и алергии на лицето. Супер мека и многу лесна за одржување.

⭐⭐⭐⭐⭐

☑ Димензија на перница : 50 х 70 cm
☑ 100% Природен производ
☑ Перницата не е третирана со хемикалии

1,500 ден

Понекогаш постојат разлики во нијансите помеѓу дигиталниот екран и вистинските тонови на печатената ткаенина.

Back to Top

Михајло Црвенковски

Typically replies within an hour

I will be back soon

Здраво 👋
Како можеме да ви помогнеме?
WhatsApp