Search

НА ЗАЛИХА

Premium 100% Органска памучна перница

Ако кажете дека сè мора да биде природно, Premium 100% Органската Памучна перница е тоа. Перницата се спојува со комбинирање на 193TC 100% памучно ткаени перкали, кои се ткаени без никаков хемиски третман.
Се како што си е пронајдено во природата!

⭐⭐⭐⭐⭐

☑ Димензија на перница : 50 х 70cm
☑ 100% Органски производ

1,990 ден

Понекогаш постојат разлики во нијансите помеѓу дигиталниот екран и вистинските тонови на печатената ткаенина.

Back to Top

Михајло Црвенковски

Typically replies within an hour

I will be back soon

Здраво 👋
Како можеме да ви помогнеме?
WhatsApp