Search

НА ЗАЛИХА

Premium 100% Лавандер памучна перница

🆒 Само за тие кои се големи љубители на мирисот од Лавандер. 210ТС percale 100% Памучна навлака.

⭐⭐⭐⭐⭐

☑ Димензија на перница : 45 х 65 х 5cm
☑ Природен производ
☑ Перницата не е третирана со екстракт од лавандер туку во неа има простор(џеб) за патрони од природен лавандер.
☑ Патроните од природен лавандер се менливи.
☑ Патроните се вадат при перење на перницата.

1,500 ден

Понекогаш постојат разлики во нијансите помеѓу дигиталниот екран и вистинските тонови на печатената ткаенина.

Back to Top

Михајло Црвенковски

Typically replies within an hour

I will be back soon

Здраво 👋
Како можеме да ви помогнеме?
WhatsApp