Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay

Search

Нема на залиха

Поларен Liam Polar 4 Season`s – 4 Сезони јорган со гускини пердуви

Поларниот 4 сезонски јорган со гускини пердуви – Liam Polar 4 Season`s е составени од два пролетно/есенски јоргани поврзани со дрикери(копчиња). Јорганите можат да се раздвојат и да се користат поединечно. Исто така дава можност во иднина да се прават комбинации со друг тип 4 сезонски јорган како волнен, памучен и т.н..
Јорганите од Галена се доработуваат во Македонија и истите имаат специфична димензија на составување.

Спецификации:
2 (два јоргани)x 155х215cm – 300Gsm x 2 =600GSM, 85/15 полнеж
2 (два јоргани)x 195х215cm – 300Gsm x 2 = 600GSM, 85/15 полнеж

4,900 ден

Избриши

Понекогаш постојат разлики во нијансите помеѓу дигиталниот екран и вистинските тонови на печатената ткаенина.

Најпродавани

Гала - Пике постелнини

Од: 1,749 ден

100% Памучни пике постелнини - Серија Jacquarded

Од: 2,990 ден
Back to Top

Михајло Црвенковски

Typically replies within an hour

I will be back soon

Здраво 👋
Како можеме да ви помогнеме?
WhatsApp