Search

НА ЗАЛИХА

Капучино – 100% Памучна сатен постелнина

Единечна:
Навлака за јорган : 160×200 cm
Долен Чаршав : 180×240 cm
Навлака за перницa: 50×70 cm (1)

Дупла:
Навлака за јорган : 200×220 cm
Долен Чаршав : 240×260 cm
Навлака за перници: 50×70 cm (2)

Од: 2,990 ден

Избриши

Понекогаш постојат разлики во нијансите помеѓу дигиталниот екран и вистинските тонови на печатената ткаенина.

Back to Top

Михајло Црвенковски

Typically replies within an hour

I will be back soon

Здраво 👋
Како можеме да ви помогнеме?
WhatsApp