Search

НА ЗАЛИХА

Хотелски памучни крпи/пешкири за лице 50*70

Димензии 50x70cm
100% Памук
250гр 1м/2
Високо апсорбирачки 100% памук

320 ден

Понекогаш постојат разлики во нијансите помеѓу дигиталниот екран и вистинските тонови на печатената ткаенина.

Back to Top

Михајло Црвенковски

Typically replies within an hour

I will be back soon

Здраво 👋
Како можеме да ви помогнеме?
WhatsApp