Search

98 на залиха

Delux Волнен бебе сет

🐑 Високо квалитетните волнени јорган и перница се произведени за да овозможи искуство што го посакувате за вашето бебе, вистински допир со природата.
Овој специјален сет од јорган и перница е комбинирана со 100% памучна 234 TC перкал ткаенина со мерино волна.
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐ Димензија на перница : 35 х 45cm
⭐ Димензија на јорган: 95 х 145cm
⭐ 350гсм – All seasson продукт

2,990 ден

Понекогаш постојат разлики во нијансите помеѓу дигиталниот екран и вистинските тонови на печатената ткаенина.

Back to Top

Михајло Црвенковски

Typically replies within an hour

I will be back soon

Здраво 👋
Како можеме да ви помогнеме?
WhatsApp