Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay

Search

Cotton Satin или Cotton Sateen или Памучен Сатен е мошне популарен тип на памучен материјал кој најчесто се употребува за изработка на постелнини. Плетен од сто процентно турско предиво има структура на 74-120 нишки на цм2 и поради високиот број на нишки самиот материјал станува помек, квалитетот е подобар и истиот дава блескав изглед. Се разбира дека со таквата структура, пропустливоста на воздух е на високо ниво што спречува потење. Голема предност на Сатен памучните постелнини, за разлика од памучните постелнини е тоа што во летниот период даваат чувство на свежина и нема потреба да се пеглаат.

Најпродавано од Памучен сатен постелнини

100% Памучни сатен постелнини - Серија Elegant Stripes

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)

100% Памучни сатен постелнини - Серија Jacquarded Satin

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)

Oil Green Sateen - постелнина

57
 • MKD: 3,499ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,499ден

Open Coffee Sateen – постелнина

57
 • MKD: 3,499ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,499ден

100% Памучни сатен постелнини - Серија Елегант

Од: 49
 • MKD: 2,999ден - 3,490ден
(0 Коментари)
Од: 49
 • MKD: 2,999ден - 3,490ден

Leopard Brown - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,490ден

Alvina Gold - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,490ден
Сортирај по

100% Памучни сатен постелнини - Серија Jacquarded Satin

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)

100% Памучни сатен постелнини - Серија Elegant Stripes

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)

100% Памучни сатен постелнини - Серија Елегант

Од: 49
 • MKD: 2,999ден - 3,490ден
(0 Коментари)
Од: 49
 • MKD: 2,999ден - 3,490ден

Mocha v1 - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,490ден

Lona Navy Blue - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,490ден

Lisa Powder - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,490ден

Gloria Gray - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,490ден

Giralda V2 - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,490ден

Giralda V1 - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,490ден

Calligra v3 - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,490ден

Claret Red - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,490ден

Serlina Pink - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден
(0 Коментари)
57
 • MKD: 3,490ден
Повеќе
Ти погледна 12 од 53 продукти
Back to Top
Product has been added to your cart