Search

Table Runners не само што ќе внесат иновативност во Вашиот дом, туку ќе станат и дел од Вашето секојдневие и декор.
Различните стилови, бои и дизајни, ќе Ви помогнат да создадете уникатен стил но и контраст на масата. Може да ги употребувате во различни прилики и безброј комбинации, онака како што само Вие го замислувате идеалниот изглед на Вашиот ентериер.
Квалитетната изработка и рабовите направени со највисоко внимание им даваат елеганција која на Вашата маса ќе им даде нова димензија, а истовремено ќе ги прикрие недостатоците или постоечките дефекти/гребаници!
Лесни за одржување, се перат на температура до 40 степени, а се произведени од високо квалитетен материјал кој што нема потреба да се пегла после перењето.

🇲🇰 Македонски производ

Продукти нема пронајдено

Back to Top