Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay

Search

Испорака и достава

Испораката и доставата на производите е 130 денари до 3000 денари за производи кои не се на попуст и е ограничена само на територијата на Р. Македонија.

Испораката и доставата на производите е бесплатна за нарачки над 3000  денари за производи кои не се на попуст но доколку ја имате одбрано опцијата ‘‘плаќате при достава‘‘ се додата од 1% од вредноста на производите за Карго откуп услуга. Испораката ја вршиме од нашите магацини во Прилеп додека доставата ја врши курирска служба. По конфирмирањето на нарачката, преку е-пошта ве известуваме за статусот на Вашата нарачка.

Добивате 2 известувања на е-пошта : Потврда дека Вашата нарачка е примена, 2. Потврда дека производот е испорачан на Вашата адреса.

Вашата нарачка ќе ви биде доставена во рок од максимум 4 работни дена од моментот на примање на првата потврда (дека Вашата порачка е примена од страна на https://galena.mk).

За бесплатните испораки ќе бидете дополнително известени за начинот на достава и времетраењето на истата на Вашата е-пошта.

Замена на производите е 100ден. Доколку нарачката е направена по грешка на коминтентот замена на произвводите ја плаќа коминтентот.

Back to Top