Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay

Search

Giveaway`s

Конкурс за фотографија на месецот Giveaway

Добиј ваучер со вредност од 1000денари

1. Бидете креативни и фотографирајте го вашиот производ последно купен и поставен во вашиот дом.
2. Испратете ја вашата фотографија преку нашата онлајн веб страна.
3. Не заборавајте да ја додадете линк вашиот социјален профил за да можеме да ве означиме подоцна.
4. Секој месец ќе организираме натпревар за најдобра фотографија од домот каде што можете да освоите Галена ваучер со вредност од 1000денари!

Месечно се извлекуваат три добитници на ваучери.
Ваучерот не важи на производи кои се на акција и се во веќе активен циклус на попуст.

  Пред и потоа Giveaway

  Добиј годишен попуст од 10% на сите производи

  1. Кажете ни ја вашата приказна за реновирање на домот со повеќе фотографии пред и потоа од вашиот или најнов проект за домот.
  2. Испратете ја вашата фотографија преку нашата онлајн веб страна.
  3. Не заборавајте да ја додадете линк вашиот социјален профил за да можеме да ве означиме подоцна.
  4. Среќните добитници ќе добијат попуст од 10% на било кој производ кој што ќе го купат во иднина во тековната година во која биле израни!

  Месечно се извлекуваат по еден добитник на попуст.
  Попустот не важи на производи кои се на акција и се во веќе активен циклус на попуст.

   Услови и правила

   Со прикачување на вашите слики, вие ни давате дозволна да ги користи сите фотографии за да го претставуваме брендот и производот на нашата вен страна и социјалните мрежи.
   Сите добитници на наградите ќе бидат известени преку е-пошта.
   Сите победнички слики ќе бидат објавени на нашата веб-страница и социјалните мрежи.
   Нема да се нудат алтернативни награди. Нема алтернатива за готовина.
   Галена го задржува правото да го повлече овој натпревар во секое време без најава.
   Извлекувањето на наградите ќе се одржува секој месец. Секој добитник ќе се извлечи на последниот ден од секој месецот, а победниците ќе бидат известени во рок од 5 дена.

   Back to Top

   Михајло Црвенковски

   Typically replies within an hour

   I will be back soon

   Здраво 👋
   Како можеме да ви помогнеме?
   WhatsApp