Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay

Search

На попуст до -79% !
Наскоро во две димензии и две верзии на полнеж

 • 100% Гускини пердуви
 • 100% Памучна навлака
 • 100% Природен производ
 • iconПроизводот не е третиран со хемикалии и истиот има OekoTex сертификат

Најново

Перници

Griffa - Перница со мемори снегулки

10
 • MKD: 599ден
(0 Коментари)

Мемо Ергономска перница

11
 • MKD: 699ден
(0 Коментари)

Griffo - latex перница

13
 • MKD: 799ден
(0 Коментари)

Сатен постелнини

100% Памучни сатен постелнини - Серија Elegant Stripes

57
 • MKD: 3,490ден

100% Памучни сатен постелнини - Серија Елегант

Од: 49
 • MKD: 2,999ден - 3,490ден

Mocha v1 - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден

Lona Navy Blue - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден

Lisa Powder - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден

Gloria Gray - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден

Giralda V2 - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден

Giralda V1 - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден

Calligra v3 - 100% памучна САТЕН постелнина

57
 • MKD: 3,490ден

Пике постелнини

Гала - Пике постелнини

Од: 28
Од: 23
 • MKD: 1,749ден - 2,490ден

100% Памучни пике постелнини - Серија Бонд

Од: 49
 • MKD: 2,999ден - 3,499ден

Следете не @Galena.mk на Instagram

Back to Top
Product has been added to your cart