Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay

Search

На попуст до -79% !
Наскоро во две димензии и две верзии на полнеж

 • 100% Гускини пердуви
 • 100% Памучна навлака
 • 100% Природен производ
 • iconПроизводот не е третиран со хемикалии и истиот има OekoTex сертификат

Најново

Перници

Griffa - Перница со мемори снегулки

599ден
 • EU: 10€
(0 Коментари)

Мемо Ергономска перница

699ден
 • EU: 11€
(0 Коментари)

Сатен постелнини

100% Памучни сатен постелнини - Серија Elegant Stripes

3,490ден
 • EU: 57€

100% Памучни сатен постелнини - Серија Елегант

Од: 2,999ден
 • EU: 49€ - 57€

Mocha v1 - 100% памучна САТЕН постелнина

3,490ден
 • EU: 57€

Lona Navy Blue - 100% памучна САТЕН постелнина

3,490ден
 • EU: 57€

Lisa Powder - 100% памучна САТЕН постелнина

3,490ден
 • EU: 57€

Gloria Gray - 100% памучна САТЕН постелнина

3,490ден
 • EU: 57€

Giralda V2 - 100% памучна САТЕН постелнина

3,490ден
 • EU: 57€

Giralda V1 - 100% памучна САТЕН постелнина

3,490ден
 • EU: 57€

Calligra v3 - 100% памучна САТЕН постелнина

3,490ден
 • EU: 57€

Пике постелнини

Гала - Пике постелнини

Од: 1,749ден
Од: 1,399ден
 • EU: 28€ - 40€

100% Памучни пике постелнини - Серија Бонд

Од: 2,999ден
 • EU: 49€ - 57€

Следете не @Galena.mk на Instagram

Back to Top
Product has been added to your cart